Adatvédelmi tájékoztató

A weboldal üzemeltetője a Tankcsapda Music Kft. 4033 Debrecen, Kádas utca 29. (a továbbiakban adatkezelő) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire, valamint az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 RENDELETE alapján az oldal felhasználói, látogatói (a továbbiakban felhasználó) felé az alábbi tájékoztatást adja.

Az adattárolás lehetséges esetei

Regisztráció, megrendelés és email küldés

A weboldal felületéről működtethető regisztrációs és megrendelési rendszeren keresztül az alábbi esetekben és módon végez az adatkezelő személyes adatokkal összefüggő adatkezelést.
Amennyiben a felhasználó az adatkezelő oldalán regisztrál és az online felületen keresztül megadott adatai az adatkezelő elektronikus rendszerében tárolva lesznek. Amennyiben a regisztrációt követően nem rendel terméket az oldalon a felhasználó, úgy a személyes adatai nem kerülnek továbbításra, vagy egyéb módon felhasználásra.
Megrendelés esetén a felhasználó megadott személyes adatok egy része – a név és a lakcím – a tároláson kívül a kiszállítást elvégző csomagküldő szolgálat és annak képviselője részére továbbítva lesznek.Ez annak érdekében történik, hogy a kiszállítás megvalósítható legyen.
Amennyiben a felhasználó elektronikus üzenetet küld a weboldal felületéről, vagy önálló üzenetben, úgy a felhasználó elektronikus levelezési címe az adatkezelő levelezési rendszerében megjelenítésre és megőrzésre kerül. A levelet teljes tartalmában tárolja a levelezési rendszer, így a levélben feltüntetett egyéb személyes adatok is megőrzésre kerülnek.

Az adatkezelő személye

A fenti adatokhoz kizárólag az adatkezelő – aki a levelező rendszer kizárólagos és a weboldal üzemeltetője és jogosultja – fér hozzá.

Adatkezelő neve és elérhetősége:
Tankcsapda Music Kft.
Cím: 4033 Debrecen, Kádas utca 29.
Email: info@tankshop.hu

Adatkezelő neve és elérhetősége:
Gerbic Dorina Lilla
Cím: 9022 Czuczor Gergely u. 13.
Email: info@tankshop.hu

Az adatkezelés célja és jogcíme:
Az adatkezelést az adatkezelő a kiszállítás megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatban, valamint a számla kiállítása során és annak érdekében végzi.
Az levelezési rendszerben az email cím tárolása a felhasználóval történő kapcsolattartás érdekében történik.
Az adatkezeléshez az felhasználó a regisztrációval vagy megrendelés leadásával hozzájárulását adja.
Az oldalról történő email küldésével a felhasználó hozzájárulását adja, hogy az adatkezelő levelezési rendszerében a felhasználó email címe tárolva legyen.
Felhasználói jogok:
Hozzáférési jog – joga van tájékoztatást kapni az általunk feldolgozott személyes adatairól, továbbá joga van az ezen adatokhoz való hozzáféréshez
Helyesbítéshez való jog – joga van kérni személyes adatainak módosítását vagy frissítését, amennyiben az adatok pontatlanok vagy hiányosak;
Törléshez való jog – joga van kérni személyes adatainak törlését;
Az adatkezelés megszűnése:
Az adatkezelő az adatok nyilvántartási rendszerében rendszerben történő tárolását a felhasználó kérésére haladéktalanul köteles megszüntetni.
Tisztelettel:
Tankcsapda Music Kft.

A fentieket tudomásul vettem, hozzájárulok a regisztráció, a megrendelés vagy az email küldés során közölt bármely személyes adatom fenti úton történő kezeléséhez.

Tárhelyszolgáltató

PWS Online UG (haftungsbeschränkt)
Kunigundenstr. 35.
91207 Lauf an der Pegnitz
Németország
+49 9123 7016365
info@pws-server.net