Adatvédelmi tájékoztató

A weboldal üzemeltetője a Tankcsapda Music Kft. 4033 Debrecen, Kádas utca 29. (a továbbiakban adatkezelő) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire, valamint az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 RENDELETE alapján az oldal felhasználói, látogatói (a továbbiakban felhasználó) felé az alábbi tájékoztatást adja.

Az adattárolás lehetséges esetei

Regisztráció, megrendelés, email küldés és hírlevél feliratkozás

A weboldal felületéről működtethető regisztrációs és megrendelési rendszeren keresztül az alábbi esetekben és módon végez az adatkezelő személyes adatokkal összefüggő adatkezelést.
Amennyiben a felhasználó az adatkezelő oldalán regisztrál és az online felületen keresztül megadott adatai az adatkezelő elektronikus rendszerében tárolva lesznek. Amennyiben a regisztrációt követően nem rendel terméket az oldalon a felhasználó, úgy a személyes adatai nem kerülnek továbbításra, vagy egyéb módon felhasználásra.
Megrendelés esetén a felhasználó megadott személyes adatok egy része – a név és a lakcím – a tároláson kívül a kiszállítást elvégző csomagküldő szolgálat és annak képviselője részére továbbítva lesznek.Ez annak érdekében történik, hogy a kiszállítás megvalósítható legyen.
Amennyiben a felhasználó elektronikus üzenetet küld a weboldal felületéről, vagy önálló üzenetben, úgy a felhasználó elektronikus levelezési címe az adatkezelő levelezési rendszerében megjelenítésre és megőrzésre kerül. A levelet teljes tartalmában tárolja a levelezési rendszer, így a levélben feltüntetett egyéb személyes adatok is megőrzésre kerülnek. Amennyiben a felhasználó kitölti a weboldalon található hírlevél feliratkozó űrlapot, neve és email címe az adatkezelő levelezési rendszerében megőrzésre kerül.  Az egyéb esetekkor, például regisztráció, vagy email küldés során tárolt személyes adatokat nem használjuk fel hírlevél adatbázisunk növelésére.

Az adatkezelő személye

A fenti adatokhoz kizárólag az adatkezelő – aki a levelező rendszer kizárólagos és a weboldal üzemeltetője és jogosultja – fér hozzá.

Adatkezelő neve és elérhetősége:
Tankcsapda Music Kft.
Cím: 4033 Debrecen, Kádas utca 29.
Email: info@tankshop.hu

Adatkezelő neve és elérhetősége:
Gerbic Dorina Lilla
Cím: 9022 Czuczor Gergely u. 13.
Email: info@tankshop.hu

Adatkezelő neve és elérhetősége:
billingo (Octonull Kft.)
Cím: 1133 Budapest, Árbóc utca 6. III. emelet
Email: hello@billingo.hu

Az adatkezelés célja és jogcíme:
Az adatkezelést az adatkezelő a kiszállítás megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatban, valamint a számla kiállítása során és annak érdekében végzi.
Az levelezési rendszerben az email cím tárolása a felhasználóval történő kapcsolattartás érdekében történik.
Az adatkezeléshez a felhasználó a regisztrációval vagy megrendelés leadásával hozzájárulását adja.
Az oldalról történő email küldésével a felhasználó hozzájárulását adja, hogy az adatkezelő levelezési rendszerében a felhasználó email címe tárolva legyen.

Weboldalunkon keresztül lehetősége van feliratkozni hírlevelünkre. A hírlevélre való feliratkozáskor megadott adatai, így a neve és email címe továbbírásra kerül hozzánk. A regisztráció „kettős hozzájárulásos” eljárással történik. Eszerint megerősítésre van szükség a regisztrációhoz, megelőzve, hogy egy személy jogtalanul használhassa más email címét.  A feliratkozás során megadott adatai bekerülnek az adatkezelő hírlevél adatbázisába. A hírlevélről bármikor leiratkozhat az email-ek végén, vagy felveheti velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén, hogy visszavonjuk hozzájárulását. Adatait soha nem adjuk tovább, értékesítjük vagy cseréljük el marketingcélokból kívül álló külső felekkel.

Felhasználói jogok:
Hozzáférési jog – joga van tájékoztatást kapni az általunk feldolgozott személyes adatairól, továbbá joga van az ezen adatokhoz való hozzáféréshez
Helyesbítéshez való jog – joga van kérni személyes adatainak módosítását vagy frissítését, amennyiben az adatok pontatlanok vagy hiányosak;
Törléshez való jog – joga van kérni személyes adatainak törlését;
Az adatkezelés megszűnése:
Az adatkezelő az adatok nyilvántartási rendszerében rendszerben történő tárolását a felhasználó kérésére haladéktalanul köteles megszüntetni.
Tisztelettel:
Tankcsapda Music Kft.

A fentieket tudomásul vettem, hozzájárulok a regisztráció, a megrendelés vagy az email küldés során közölt bármely személyes adatom fenti úton történő kezeléséhez.

Tárhelyszolgáltató

Bokor & Vizmeg GbR
Kunigundenstr. 35.
91207 Lauf an der Pegnitz
Németország
+49 9123 7016365
info@pws-server.net

0